Daktimmer en Lood,- Zink- en Koperwerken

Daktimmer – Dakconstructie

Een volledig nieuwe houten dakconstructie of renovatiewerken aan een bestaand dak. Bij Roof Builders kan je voor allebei terecht. Samen met jou (en je architect) werken we een plan uit volledig in jouw stijl. Gaat het om de renovatie van een authentiek pand? Je kan erop vertrouwen dat we werken met respect voor de ambachtelijke aanpak.

Dakramen

Goede dakramen zorgen voor meer daglicht en minder energieverbruik. Je hebt ze vandaag in alle maten en vormen: van klassieke dakramen tot een bolkoepel. Het bedieningsgemak van dakramen is de laatste jaren sterk verbeterd. Bovendien zijn ze bijna onmisbaar voor een optimale ventilatie. Aan de hand van jouw raamkeuze maken we een onderbouwd plan voor een degelijke dakconstructie rond de ramen.

Dakoversteek

De dakoversteek is het stukje dak dat buiten de gevel uitsteekt. Roof Builders zorgt voor een professionele vervaardiging en plaatsing van uw dakoversteek.
Waarom een dakoversteek?

  • Het beschermt de gevel tegen neerslag in de winter.
  • In de zomer biedt het schaduw voor uw ramen zodat er niet te veel zon binnen schijnt.

Een goede afvoer van uw regenwater

Hanggoten, bakgoten en afvoerbuizen, Roof Builders komt ze graag bij u installeren. Of hebben ze een grondige reinigingsbeurt nodig voor de winter? Ook dat doen we, net als het plaatsen van gootnetten om takken en bladeren tegen te houden.

Goten en buizen kunnen uit drie verschillende stoffen bestaan: koper, lood of zink. We geven je graag persoonlijk wat meer uitleg over deze materialen en de juiste keuze ervan.

daktimmer
daktimmer
daktimmer